2009. dec. 1.

Csöndes népvezér - Onlinemarketing blog - online marketing

Miért is írom ezt? A KFT-nek számomra két meghatározó tagja van: Laár András és Bornai Tibor. És mindketten blogolnak. Én Bornai blogját követem, Laár számomra már elvont (tessék csak megnézni!). 

És most Bornai Tibornak lett egy nagyon-nagyon jó ötlete, amit azt gondolom, mindenkinek érdemes ismernie. Íme:

Polgári engedelmességi mozgalmat akarok indítani. Játszani ugyanis jobb, ha betartjuk a szabályokat. A sakkozásban sem lenne semmi élvezet, ha összevissza rakosgatnánk bábuinkat a táblán.
Az lenne a jelszó: elég az orális hazaszeretetből! Mostantól a hazaszeretet legyen mentális. A gondolat ingyen születik meg az ember fejében, és természetes úton. A császármetszés itt nem jöhet szóba, (bár mostanában, mintha sokasodnának ennek hívei).
Az üzenet nem lenne komplikált. Aki magyar, és szereti a hazáját, nem hajt át egyetlen lakott településen sem százzal, mert szereti az ott lakókat, vigyáz rájuk, de még a macskáikra, kutyáikra is vigyáz. Aki magyar, és szereti a hazáját, az nem szemeteli össze az ország erdeit, folyópartjait, utait és parkjait, nem dobja ki a csikket a kocsi ablakán, mert ha tán otthon nem is tart rendet, mert a lakását, mondjuk, utálja, Magyarországra vigyáz. Aki pedig mindezt nem érti, az idegenszívű.
 

Szóval, ennyi. Nem több, de nem is kevesebb. Nekem tetszik.

ez tetszik :)

Posted via web from rooza's posterous

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése